Förvandling – Ljus – Värdeskapande

Före & Efterbilder.

Att sätta in ett vikparti / vikdörr mellan ditt vardagsrum och uterum eller kanske mellan ditt kök och din terass skapar inte bara underbart naturligt ljus som strömmar in i ditt hus. Det ökar också värdet på ditt hus eller fastighet. Flexibiliteten med vikpartier / vikdörrar är maximal. Du kan använda det som en traditionell altandörr, eller kan du vika upp hela väggen. Vikpartiet / vikdörren smälter i  perfekt i vilken yttervägg som helst. Här ser ni förvandlingen från ett murrigt vardagsrum till ett unikt rum som knyter ihop inne med ute. Lösningen är självklart ett vikparti / vikdörr. Systemet som används här är det högisolerande Schuco ASS 80 FD.HI

 

blog 1 blog 2 blog 3 blog 4 blog 5 blog 6 blog 7

Posted in Okategoriserade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *