Industrivägg I2web

Industrivägg

Johanna köpte industrivägg till sin nya lägenhet för att hon behövde utöka med ett rum till. I denna lägenhet såg hon möjligheten att ta en bit av vardagsrummet och göra till ett sovrum till sig själv.

När vi frågar Johanna vad hon gillar bäst med hennes nya industrivägg så säger hon:

” Jag är så nöjd med min industrivägg. Jättebra kvalitet och oerhört snygga. Jag fick precis den stilen jag tänkte. Jag sökte på internet efter företag som levererar industriväggar och eftersom jag bor i Göteborg så försökte jag hitta företag i södra Sverige. Jag har redan rekommenderat er till vänner och familj. Ni erbjöd en så bra service från första kontakt till att industriväggarna var levererade. Min hantverkare som byggde väggen tyckte att de var enkla att installera. Ni får betyg 5/5 och många tummar upp! ” 

Industrivägg I1web

Industrivägg I2web

 

Posted in Okategoriserade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *