Aluprof

aluprof

Aluprof – Aluminiumsystem

Aluprof S.A. är en del av Grupa Kęty S.A. Capital Group. Företaget är en ledande tillverkare av aluminiumsystem i Europa, med filialer i många europeiska länder och även i USA. Med över 60 års erfarenhet och årliga försäljningsintäkter som överstiger 266 miljoner euro man över 1300 återkommande kunder. Exporten står för 40% av den totala försäljningen. Företaget sysselsätter över 2 200 anställda.

Aluprof S.A. säljer sina lösningar till de flesta europeiska länder och till USA. Företaget har representationskontor och distributionscentra i hela Europa: i Tyskland, Storbritannien, Ukraina, Tjeckien, Ungern, Rumänien, Denamark och även i USA.
Av särskilt intresse är det toppmoderna logistikcentrat i Ungern, som innehar ett lager på 2.900 m2 och är utrustat med åtta lagerhallar med höglager.

Man har vunnit många prestigefyllda byggnadspriser. Bolagets snabba utveckling och högkvalitativa produkter redovisas i utmärkelser och statyetter som man vunnit under årens lopp.

I vårat sortiment använder vi systemen:

Skjutpartier / Skjutdörrar

MB 59 HS. MB 77 HS

Aluprof skjutdörrar passar till alla hustyper, har ett modernt och stilrent formspråk. Kunden komponerar sina skjutdörrar utefter storlek, kulör, isolering och säkerhet.

 

Vikpartier / Vikdörrar

MB 86 Fold Line

Vikdörrar från Aluprof viks ihop till smala paket på utsida eller insidan. Du väljer om de ska vikas åt höger eller vänster. Aluprof vikpartier har mycket god ljudisolering, slagregnstäthet och isolering. Vikpartiet MB 86 Fold Line håller mycket hög kvalitet och finish