entrétak

5 snabba om entrétak

  1. Integrerade spotlights.

  2. Inbyggd hängränna.

  3. Minimalt behov av underhåll.

  4. Enkel montering.

  5. Hantverksmässigt tillverkade i Småland

Entrétak

Skapa en välkomnande entré med ett snyggt skärmtak över ytterdörren! Komplett och unikt entrétak av plåt byggt på en robust aluminiumstomme.

Designtak besitter lång erfarenhet av plåtslageri och utnyttjar sina kunskaper om tak och konstruktion för att kunna ge dig möjligheten till att enkelt förändra ditt hus och ge dig en exklusivare tillvaro. Designtak designar och tillverkar exklusiva entrétak av högsta kvalitet och av duktiga och erfarna plåtslagare från Småland. De är mycket enkla att montera tack vare den unika aluminiumkonstruktionen. Tack vare materialen som används har entretaken en lång livslängd med minimalt behov av underhåll. Ge ditt hus ett ansiktslyft genom gediget plåtarbete!

Aluminium är materialet som passar absolut bäst. Det är ett "dött" material som varken spricker eller rör sig oavsett vädret utomhus. Det är lätt, starkt och underhållsfritt. Aluminium är ett fantastiskt material när man kommer till miljön. Det kan återvinningsbart upp till 90%. Designtak jobbar väldig målmedvetet med miljön i fokus.

Kulörer sätter slutfinishen på ditt entrétak. Entrétaken kulörer är enligt "Plannja Green Coat". Det finns totalt 9 ytbehandlingar att välja på. Allt för att matcha med din fasad.

Monterat & Klart

För dig som även vill ha partiet monterat har vi certifierade partners som tar hand om allt. De monterar, glasar och justerar in. Vid stora montage används en kranbil med sugklockor till hjälp.

Vi har montörer i större delan av södra Sverige som utför montage av samtliga produkter från vikpartier.se