Schüco

schüco

Schüco är en systemleverantör och utvecklare av fönster, dörrar och fasader i aluminium. De finns representerade i 80 länder och har 4900 anställda samt 12000 partners.  Schüco med huvudkontor i Tyska Bielefeld är de en av världens största systemleverantörer av aluminiumfönster. Vikpartier.se har valt Schüco för ett antal skjutpartier och vikpartier för att vi har erfarenhet av den höga kvaliteten, designen och finishen.

Schüco grundades 1951 utav Heinz Schürmann och har sedan dess växt stadigt för varje år. Schüco är kända för att ligga i framkant av utveckling, och är ofta först ut på marknaden med nya lösningar och design.

Schücos system fungerar som så att de tillverkar aluminiumprofiler, beslag och tillbehör så som gummilister och handtag. Dessa delar beställs sedan utav någon Schücos partner runt om i världen. Partnern kapar, bearbetar och sätter sedan ihop färdiga skjutpartier och vikpartier utav aluminiumprofilerna samt beslagen. Partnern köper in passande glaskassetter för ändamålet.  Alla aluminiumpartier produceras efter kunds önskemål.

 

I vårat sortiment använder vi Schücos systemen:

Skjutpartier / Skjutdörrar

ASS 50. ASE 80 HI. ASS 70 HI

Schücos skjutdörrar passar till alla hustyper, har ett modernt och stilrent formspråk. Kunden komponerar sina skjutdörrar utefter storlek, kulör, isolering och säkerhet.

 

Vikpartier / Vikdörrar

ASS 70 FD. ASS 80 FD.HI

Vikdörrar från Schüco viks ihop till smala paket på utsida eller insidan. Du väljer om de ska vikas åt höger eller vänster. Schücos vikpartier har mycket god ljudisolering, slagregnstäthet och isolering. De båda vikparti systemen är i högsta premiumklassen.