stolpfritt glasräcke

5 snabba om stolpfritt glasräcke

  1. Justerbar bottenprofil för snabb montering.

  2. Flera olika val av glas.

  3. Anpassat för altan, balkong, terrass & offentliga miljöer.

  4. Flera olika val av handledare.

  5. Underhållsfritt, stolpfritt & glasklart

TOPPMONTERAT

stolpfritt glasräcke

SIDOMONTERAT

stolpfritt glasräcke

ALUMINIUM-EK-ROSTFRITT

stolpfritt glasräcke

Monterat, klart & färdigbyggt med våra certifierade partners

Bildgalleri stolpfritt glasräcke

Stolpfria glasräcke

Stolpfritt glasräcke

Med stolpfritt glasräcke får du maximal utsikt. Altanen eller balkongen blir ljusare och känns större. Våra glasräcke som är byggda med slimmade profiler passar perfekt för dig som är ute efter ett exklusivt glasräcke som inte stör utsiktenstolpfritt glasräcke

Aluminium är materialet som passar absolut bäst för glasräcke profilen . Det är ett "dött" material som varken spricker eller rör sig oavsett vädret utomhus. Det är lätt, starkt och underhållsfritt. Aluminium är ett fantastiskt material när man kommer till miljön. Det kan återvinningsbart upp till 90%. Du kan få glasprofilen i naturanodiserat eller lackerat utförande.

Säkerhet är viktigt för oss. Glasräcket har laminerade och härdade säkerhetsglas som uppfyller alla säkerhetskrav.

Handledare sätter slutfinishen. Till stolpfritt glasräcke kan du få handledare i rostfritt, aluminium och ek. Men det går lika bra utan handledare, eftersom glasen har slipade och polerade kanter.

stolpfritt glasräcke

Glas gör mer än du tror. En självklarhet för oss är att alltid ha säkerhetsglas i stolpfritt glasräcke. Säkerhetsglas är härdat glas som är upp till 5 gånger starkare/hållbarare är vanligt glas, plus laminerat glas som egentligen är 2 glasskivor som är ihop limmade med en plastfilm emellan. När laminerat glas spricker så håller det fortfarande ihop.

Monterat & Klart

För dig som även vill ha partiet monterat har vi certifierade partners som tar hand om allt. De monterar, glasar och justerar in. Vid stora montage används en kranbil med sugklockor till hjälp.

Vi har montörer i större delan av södra Sverige som utför montage av samtliga produkter från vikpartier.se